Wees welkom en geef elkaar de ruimte

Vanaf 6 november 2021 gelden er weer nieuwe maatregelen rondom het coronavirus. Wil je een bezoek brengen aan de locaties van Utrecht Natuurlijk? Je bent van harte welkom.

Zorg ervoor dat je tijdens een bezoek aan een van onze locaties 1,5 meter afstand houdt en op de hoogte bent van onze regels. We vragen iedereen om zich hieraan te houden en rekening te houden met elkaar. Zo zorgen we samen voor een veilig en plezierig bezoek. 


Onze locaties

Onze locaties zijn nog steeds geopend voor publiek. De dierenweides, tuinen en speeltuinen zijn zonder coronatoegangsbewijs voor iedereen toegankelijk. Wil je ook de binnenruimtes zoals de stallen, educatieruimtes, speelruimtes, algemene bezoekersruimtes of horeca bezoeken? Dan vragen we iedereen vanaf 13 jaar om een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien.  


Openstelling binnenruimtes 
De binnenruimtes worden de komende tijd wat beperkter opengesteld voor publiek. Op de locaties zelf wordt aangegeven gedurende welke tijdsloten de binnenruimtes per dag toegankelijk zijn.   

 

Boerderijwinkels en terrassen
Neem plaats in de binnenruimtes of op het terras van onze boerderijwinkels en geniet van verse koffie en lekkers. Ook hier wordt gevraagd om een geldig coronatoegangsbewijs.  

 

De tuin op
De stadstuinen zijn open voor publiek. Kijk voor de openingstijden op onze locatie overzichtspagina.  

 

Activiteiten
Voor deelname aan onze buitenactiviteiten is geen coronatoegangsbewijs nodig. Voor activiteiten die binnen plaatsvinden vragen we wel om een geldig coronatoegangsbewijs. Kijk voor ons aanbod in de activiteitenkalender.  

 

 

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde berichten