Utrechters met een duurzaam initiatief

Vanuit Utrecht Natuurlijk is er per wijk een adviseur te benaderen.
Dus woon jij in Utrecht en heb je een vraag over het uitwerken van jouw groene plan, een duurzaam initiatief, het vinden van draagvlak of het uitvoeren hiervan? Dan kan je contact met ons opnemen. We proberen jouw vragen altijd te beantwoorden, denken graag met je mee en waar mogelijk bieden we ondersteuning als je bijvoorbeeld struikelt over regelgeving, financiering of het vinden van partners voor jouw initiatief.

Inzicht en ondersteuning

De wijkadviseurs zijn er om te benaderen voor inzichten of ter ondersteuning van jouw project of plan. Per aanvraag bekijken we in hoeverre we jou kunnen helpen. Heb je praktische vragen over het vergroenen van de stad of jouw tuin? Dan raden we je aan om eerst eens op onze Groene Stad pagina te kijken. Daar is veel informatie te vinden over geveltuinen, het maaibeheer, groene daken, wormenhotels, gierzwaluwen, waarnemingen en nog meer.
Wie weet worden jouw vragen daar al beantwoordt.

Materialen voor jou project

Wil jij je handen uit de mouwen steken voor jouw duurzame initiatief, maar heb je niet al het benodigde tuingereedschap? Op sommige van onze locaties is gereedschap te leen. Denk bijvoorbeeld aan kruiwagens, scheppen of grondboren. Neem contact op met de adviseur van jouw wijk op erachter te komen wat je kan lenen.

Fondsen en groene subsidieaanvragen

Ben jij op zoek naar financiering voor jouw groene plan, project of initiatief? Wellicht kan je bij een van de onderstaande fondsen of subsidieregelingen terecht. 

De wijkadviseurs

Neem contact op met de adviseur van jouw wijk 

Vleuten de Meern/Leidsche Rijn

Noordoost/Binnenstad