Werken bij

Openstaande vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Bij ons als vrijwilliger aan de slag?

Bij stichting Utrecht Natuurlijk zijn veel vrijwilligers actief. Lees er meer over op onze vrijwilligerspagina

Maatschappelijke stage of afstudeeropdracht in een groene omgeving

Scholieren tussen 12 en 18 jaar volgen bij stichting Utrecht Natuurlijk een maatschappelijke stage of een vakstage op het gebied van natuur en milieu. Je kunt stage lopen bij de Stadsboerderijen en de Stadstuinen. Bij een maatschappelijke stage werk je bijvoorbeeld in de dierverzorging, sta je het publiek te woord of assisteer je bij één van de vele lessen voor basisscholen. Interesse? Meld je via jouw school aan bij de Vrijwilligerscentrale. Zij regelen jouw inschrijving.

MBO, HBO of universiteit

Doe bijzondere werkervaring op bij Stichting Utrecht Natuurlijk. Ben jij MBO-leerling en wil jij aan de slag op een van onze Steedes? Kijk of er een plek voor jou is bij een van onze leerbedrijven: typ bij bedrijfsnaam de naam van een van onze Steedes of ‘Utrecht Natuurlijk’. Studenten van het MBO, HBO en de universiteit doen een vakstage of maken een afstudeeropdracht bij een van onze locaties, bij team projecten of team educatie.

Informeer bij ons secretariaat naar de mogelijkheden. 

Bij Utrecht Natuurlijk heb ik meegeholpen bij het ontwikkelen van lesmateriaal en ook zelf lessen verzorgd. Tijdens de begeleiding heb ik de vrijheid gekregen om zelf te kiezen waar ik mee aan de slag wilde gaan. Doordat Utrecht Natuurlijk verschillende locaties heeft, heb ik veel verschillende ervaringen op kunnen doen. Voor mijn opleiding tot basisschoolleerkracht is dit een unieke ervaring geweest waarbij ik met een andere blik naar het geven van natuuronderwijs ben gaan kijken.

– Remco Schuurman, 4ejaars PABO-student aan de Hogeschool Utrecht, februari 2017