Blijf op de hoogte!

Nieuw! Programmaboek 2020-2021

We hebben weer mooie, nieuwe programma’s voor schooljaar 2020-2021. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Vanaf vandaag is het programmaboek 2020-2021 beschikbaar. We hebben weer een mooi aanbod voor het basisonderwijs. Voor de meeste programma’s van Utrecht Natuurlijk kun je je jaarrond inschrijven tot een maand vóór de activiteit. Maar let op: VOL is VOL!

> Bekijk ons aanbod

Een greep uit het Programmaboek…

Kahoot Bij-zonder goeie quiz!

Omdat onze Vliegend Volk dit jaar helaas niet door kan gaan op de tuinen van Utrecht Natuurlijk hebben we een digitale quiz ontwikkeld die nu gratis voor alle scholen beschikbaar is. Bekijk eerst de informatie bij de antwoorden in de handleiding op de lesvoorbereidingspagina van dit nieuwe Doe-het-zelf-project op onze website.


Kijk met je groep van te voren dit leuke en informatieve filmpje van een van onze imkers in de bijenstal. Echt een aanrader, alsof je met elkaar (toch nog) in de bijenstal staat!

 

Nieuwe herfstles op de tuin

Op Steede Hoge Woerd draait deze herfst de nieuwe les Zaden en zo, beleef de tuin in de herfst. Het lijkt of planten zich niet kunnen verplaatsen. Maar is dat wel zo? In deze les zoek en bekijk je zaden en ontdek je hun bijzondere wereld. Wat blijkt? Zaden zijn ruimte- en tijdreizigers. Wind, water en dieren helpen de zaden daarbij.
Als de omstandigheden hierom vragen onderzoeken we of we deze herfstles als alternatief op school kunnen geven.

 

Nieuwe buren

In ‘Programma van de Buren’ wijzen we je graag op lokale, regionale en landelijke organisaties die activiteiten aanbieden die een aansluiten bij ons natuur- en milieueducatieprogramma.
Nieuw dit jaar: Reis door een boom, Planeet in Actie, Wonderwel, Grow Wizzkid, Zoom: Light on Small en de Fungi Factory. Buren(programma’s) die er gedurende het schooljaar bij komen vind je op onze website.

 

Nieuwsflits over Programmaboek 2020-2021

Bekijk hier de laatste Nieuwsflits over het nieuwe programma.

 

Je kunt voor lessen op elk gewenste locatie inschrijven. Wil je je bij je ‘eigen’ stadsboerderij inschrijven, controleer dan extra goed of je je bij de goede stadsboerderij inschrijft.

Houd er rekening mee dat er maximaal 30 leerlingen aan een les kunnen meedoen.

 

Let op! Door de coronacrisis zijn de in NME-gids van Utrecht Natuurlijk beschreven programma’s onder voorbehoud. Als de omstandigheden daar om vragen proberen we alternatieve programma’s aan te bieden.

 

 

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten