Blijf op de hoogte!

Nieuwe expositie: Vogels Griftpark en Gedachten

Vogels Griftpark en Gedachten is een project van Jaap van der Mei en Kees van Loenen. In de winter van 2023-2024 heeft Jaap 41 vogelsoorten in het Griftpark gefotografeerd. Kees heeft een aantal foto’s geïllustreerd met zijn gedachten. Het project bestaat uit een tentoonstelling van een selectie van de foto’s, een digitaal flipboek gratis te downloaden via een QR-code, en een hardcopy fotoboek, allemaal te vinden in het boerderijcafé van Griftsteede. Bezoek de tentoonstelling van dinsdag 16 april tot en met zondag 23 juni.

Jaap en Kees hopen met deze combinatie mensen te interesseren om met verrekijker en telelens in de vogelwereld te stappen. Het Griftpark is daarvoor heel geschikt. Er zijn veel soorten en elke vogel heeft iets ‘schoons’ over zich. Er is volop spektakel te beleven en ze zijn vaak gewend aan mensen en dus goed te benaderen.

Het Griftpark bestaat 25 jaar in 2024. Van een beladen chemische en landschappelijke woestenij is het een zeer levendig park geworden. Ook de natuur heeft een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Dat zie je onder andere terug in een grote diversiteit aan vogelsoorten.

Kijk voor meer exposities op onze locatie op de expositiepagina.

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten