Vacature Publieksmedewerker

Kun jij jouw enthousiasme voor natuur, spelen of dieren overbrengen op kinderen? Vind je het leuk om bezoekers bijzondere weetjes te vertellen en hen te betrekken bij de stadsboerderij?

Op onze vijf stadsboerderijen (steedes) en zes stadstuinen, verspreid over de stad Utrecht, brengen we jong en oud in contact met natuur. Ontmoeten, recreëren, werken, leren en experimenteren gaan er hand in hand. Steedes zijn natuureducatiecentra met een stadsboerderij, speeltuin, een stadstuin en soms horeca. Samen met de Utrechters werken we aan een groene, leefbare en duurzame stad.

We zoeken een collega die ons door de week kan bijstaan. Bijvoorbeeld elke maandag en of vrijdag. We kunnen een extra beroep op je doen tijdens drukke tijden of uitval van collega’s. En we zoeken collega’s die ons in de weekenden versterken. Dan werk je gemiddeld 1 keer in de 3 weken een zaterdag en een zondag. Een combinatie hiervan is ook mogelijk.

Als publieksmedewerker maak je deel uit van een enthousiast team collega’s dat er dagelijks voor zorgt dat de stadsboerderijen opengesteld worden voor publiek en de dieren goed verzorgd worden. Samen met de verschillende collega’s zorg je ervoor dat de bezoekers zich welkom voelen en dat er altijd iets te beleven is.

  • Je verwelkomt de bezoekers, betrekt ze bij je werk en zorgt ervoor dat ze een leuke dag hebben;
  • Je verzorgt de dieren en hun leefomgeving;
  • Samen met je collega’s zorg je voor een opgeruimde, veilig en gezellige stadsboerderij en speeltuin;
  • Je helpt mee bij activiteiten en evenement dagen.

Lees de volledige vacature hier. Heb je interesse? Stuur je sollicitatiebrief met cv dan naar vacatures@utrechtnatuurlijk.nl.

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten