Blijf op de hoogte!

Vier Fête de la nature bij Utrecht Natuurlijk

In het pinksterweekend pakken Griftsteede en Eilandsteede uit met bijzondere buitenactiviteiten voor jong en oud tijdens Fête de la nature. Kom genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft!

Programma Griftsteede Fête de la nature

Begin bij de bodem!

Zaterdagochtend 23 mei van 10.00 tot 11.30 uur

2015 is het jaar van de bodem. De bodem is de basis van onze prachtige natuur. Leer hoe je van je tuin een paradijs maakt. Geef je op voor de workshop ‘Natuurlijk Tuinieren vanaf de bodem’.

Word wakker met 3FM

Zondagochtend 24 mei tussen 6 en 10 zendt de CroisSanderShow van 3FM live uit vanuit Griftsteede.

Kom de dieren wakker maken! Raap een eitje voor jouw ontbijt. Voel de dauw op het gras van het blotevoetenpad. Neem je yogamatje mee en doe de zonnegroet met Froukje Jansen. Zij verzorgt van 9.45 uur tot 10.15 uur een yoga-workshop.

Luister naar de optredens van Sunday Sun en PollyAnna. Slenter daarna over de Morning Market en tussen de kramen van de Utrechtse Fabriek.

Extra open op Pinkstermaandag

Kom kijken bij de dieren. Leef je uit in de (speel)tuin en bezoek de markt van de Utrechtse Fabriek.

Programma Eilandsteede

Zondag 24 mei

Je voelt de natuur onder je voeten op het blotevoeten pad. Je maakt pesto of kruidenboter van zelf geplukte kruiden. En de leemoven wordt gestookt om pizzabroodjes te bakken. Je zoekt waterbeestjes in de paddenpoel van onze buren van Food for Good. En er zijn rondleidingen op de grote moestuin van Food for Good.

Bezoek het open podium met live muziek in de wijktuin van Eilandsteede op Fête de la nature.

Van 12.45 tot 13.45 uur is er een picknick en delen we het eten dat iedereen meebrengt.

 

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten