Blijf op de hoogte!

Geslaagde co-creatieavond met stadslandbouwers en volkstuinierders!

Ter gelegenheid van het nieuwe leven van Utrecht Natuurlijk als stichting was er dinsdagavond 31 maart op Gagelsteede een co-creatieavond met het stadslandbouwnetwerk en volkstuinierders.

Voorafgaand aan de bijeenkomst voor de Co-creatieavond verzorgde educatief medewerker Mechelien van Rutten een inspirerende rondleiding door stadstuin Klopvaart. De avond werd vervolgens ingeleid door Utrecht Natuurlijk directeur Corrie Reijnhout. Zij sprak de wens uit om de samenwerking te versterken en samen te werken aan een duurzaam Utrecht. Daarna brachten de deelnemers onder leiding van bestuurslid Bowine Wijffels het netwerk letterlijk in kaart en verkenden nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. De verkenning leidde tot concrete afspraken over: crowdfunding, schooltuinieren op de volkstuin en natuurbelevingsroutes door de stad. Deelgroepen gaan binnenkort aan de slag om deze afspraken verder uit te werken.

Het was een ‘vruchtbare’ avond waarbij wij feestelijk hebben getoast op het nieuwe leven van Utrecht Natuurlijk en onze samenwerking hebben verdiept.

Verslag Co-creatieavond Utrecht Natuurlijk

 

 

 

 

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten