Blijf op de hoogte!

Het Wilde Stadscafé gaat door in 2023

Het Wilde Stadscafé gaat opnieuw door in 2023! Van februari tot en met juni zijn inwoners van Utrecht elke derde dinsdag van de maand van 20.00 tot 21.30 uur welkom om aan te haken.

Iedere avond staat er een inspirerende spreker op het programma die ingaat op een actueel, natuurlijk en Utrechts onderwerp. Dit levert bloeiende gesprekken en interessante ontmoetingen op. De bijeenkomsten zijn gratis en vinden plaats in Bibliotheek Neude.

Meer over het Wilde Stadscafé


Dinsdag 21 februari 20.00 uur: Waterschapsverkiezingen, waarom belangrijk voor de stad?
Gelijktijdig met de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart zijn er ook weer de Waterschapsverkiezingen. Kom en laat je informeren, zodat je straks gemotiveerd een keuze kunt maken bij de verkiezingen en weet waarom je stemt. Gastspreker is dijkgraaf Jeroen Haan.

Dinsdag 21 maart 20.00 uur: De stad als leefomgeving voor dier en mens
Deze maand is Maarten Reesink te gast. Hij neemt je mee in de discussie of de leefomgeving van het dier in de stad zomaar verstoord mag worden door nieuwbouw.

Dinsdag 18 april 20.00 uur: Hoe kunnen we biodiversiteit samen een handje helpen?
Dit keer gaat het natuurcafé over biodiversiteit in de stad met het Utrecht Science Park als levend voorbeeld om van te leren. Wat is biodiversiteit? Waarom is biodiversiteit belangrijk? Hoe kan biodiversiteit een stem krijgen? Kom en praat mee over wat ook op kleinere schaal mogelijk is om de biodiversiteit in de stad te verbeteren!

Aanmelden
Aanmelden voor de avonden kan via de website van de Bibliotheek Utrecht.


Organisatie

Het maandelijkse Wilde Stadscafé wordt georganiseerd door GroenmoetjeDoen!, Utrecht Natuurlijk en Milieucentrum Utrecht in samenwerking met de Bibliotheek Utrecht en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht.

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten