Blijf op de hoogte!

Certificaat Kwaliteitsbewijs vSKBN onthuld op onze stadsboerderijen

Onlangs hebben de vijf stadsboerderijen van Utrecht Natuurlijk het Kwaliteitsbewijs van de Vereniging Stads- en Kinderboerderijen Nederland (vSKBN) behaald.

Wethouder Linda Voortman onthulde het Certificaat Kwaliteitsbewijs gisteren in bijzijn van Utrecht Natuurlijk medewerkers en directeur Rob Nillezen op Stadsboerderij Eilandsteede in park Transwijk. Met het behalen van het Kwaliteitsbewijs tonen Eilandsteede, Gagelsteede, Griftsteede, Koppelsteede en Steede Hoge Woerd aan te voldoen aan alle wettelijke eisen voor stads- en kinderboerderijen. Het laat zien dat de boerderijen continu werken aan een veilige en verantwoorde plek voor dieren, medewerkers en bezoekers.

De vSKBN staat als brancheorganisatie voor publieksvriendelijke en veilige stads- en kinderboerderijen, waar het kennismaken met en leren over natuur en duurzaamheid centraal staat. Aangesloten kinderboerderijen die voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving komen in aanmerking voor het Kwaliteitsbewijs. Het Kwaliteitsbewijs is drie jaar geldig.

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten