Blijf op de hoogte!

Prinses Beatrix helpt mee op Eilandsteede tijdens NLdoet

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix stak haar handen uit de mouwen op Stadsboerderij Eilandsteede, samen met een groep vrijwilligers van zorgorganisatie Reinaerde.

Op vrijdagochtend 15 maart, tijdens NLdoet, stak Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix haar handen uit de mouwen op Eilandsteede! Dat deed zij samen met een groep vrijwilligers van zorgorganisatie Reinaerde. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en vindt dit jaar voor de twintigste keer plaats.
 
Kort na aankomst op Stadsboerderij Eilandsteede ging de Prinses aan de slag met de verzorging van de dieren en het beitsen van de ezelstal. Daarnaast hielp ze mee met het voorzaaien voor de schooltuintjes waarmee kinderen in het voorjaar weer van start gaan. Als afsluiter van haar bezoek plantte de Prinses een boom van Meer Bomen Nu, afkomstig uit de Bomenhub op de tuin van Stadsboerderij Eilandsteede. Alle werkzaamheden verrichtte de Prinses samen met een groep van zo’n zeven vrijwilligers van zorgorganisatie Reinaerde.
 
NLdoet
Dit jaar vindt NLdoet plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Op ruim 6.800 plekken in Nederland kan iedereen op een laagdrempelige manier kennismaken met vrijwilligerswerk en ervaren hoe het is om iets voor een ander te betekenen.


Fotografie © Oranje Fonds – Patrick van Katwijk

___________________________________________________________

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten