Blijf op de hoogte!

Vacature Dierverzorger Stadsboerderij Griftsteede

Stadsboerderij Griftsteede is voor 32 uur per week op zoek naar een Dierverzorger.

Ben jij een ervaren dierverzorger? Kun jij de dagelijkse bedrijfsvoering van onze stadsboerderij organiseren en jouw enthousiasme voor dieren overbrengen op bezoekers?  Vind je het leuk om bezoekers bijzondere weetjes te vertellen en hen te betrekken bij de stadsboerderij? Dan is deze functie zeker te weten iets voor jou!


De functie

Als dierverzorger maak je samen met je directe collega deel uit van een locatieteam met een educatiemedewerker,  programmamaker, recreatiemedewerker, locatiemedewerkers, winkel- en horecamedewerkers, oproepkrachten en een locatie-coördinator.

Met je vakgroep collega’s van de andere stadsboerderijen overleg je regelmatig over organisatiebrede aspecten van je werk en de invulling en ontwikkeling van de functie.

  • Je draagt, samen met je collega, zorg voor onze dieren en de boerderij. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de boerderij onder eindverantwoordelijkheid van de locatie coördinator;
  • Je stuurt vrijwilligers en stagiaires aan en begeleidt hen bij de werkzaamheden;
  • Je bent er voor bezoekers door hen (onder meer) te betrekken bij het verzorgen van de dieren en activiteiten te organiseren;
  • Je verzorgt lessen op de boerderij voor leerlingen van het basisonderwijs.

Heb je interesse in deze vacature en wil je meer weten? Bekijk dan gerust de volledige vacature. Reageren kan t/m zondag 18 juni 2023.

____

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten