Blijf op de hoogte!

Vacature Speeltuinmaker

Utrecht Natuurlijk brengt jong en oud in contact met natuur.

Stadsboerderij Eilandsteede van Utrecht Natuurlijk zoekt per direct een Speeltuinmaker voor 32 uur per week, waaronder weekenddagen.

Functie
Als speeltuinmaker ontvang je enthousiast de bezoekers, vrijwilligers en lokale organisaties op de locatie en je betrekt hen actief bij de programmering en activiteiten van de stadsboerderij. Jij maakt het mogelijk dat kinderen buiten avonturen kunnen beleven in het groen. Samen met de vakgroep coördinator Spelen maak je jaarlijks een werkplan en onder jouw coördinatie werk je in het locatieteam aan de voortgang daarvan.

Je staat met je collega speeltuinmedewerker voor het pedagogische klimaat en het welzijn van de bezoekers in de speeltuin. Bovendien ben je verantwoordelijk voor een schone, hele en veilige speeltuin.

Je maakt onderdeel uit van het programmateam op de locatie, waar je samen met je collega’s invulling geeft aan het natuur educatieve programma op de stadsboerderij.

Met je collega’s van het locatieteam ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de stadsboerderij. Je hebt inzicht in elkaars werk en helpt elkaar. Zo zorgen we, samen met de bezoekers en het team, voor een toffe en bruisende plek in de wijk waar elke dag weer iets anders te beleven valt.

Met je vakgroep collega’s Spelen en de educatiemedewerkers van de andere locaties overleg je regelmatig over organisatie brede aspecten van je werk. Ook heb je regelmatig contact met andere speeltuinmedewerkers en organisaties in de stad.

Meer weten
Spreekt de vacature je aan en wil je meer weten?
Lees dan de volledige vacature en reageer uiterlijk zondag 18 februari 2024.

.

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten