Wisselexpositie Historisch Hout

Expositie Historisch Hout

Van 21 februari t/m 15 april 2020 te zien in Castellum Hoge Woerd: de wisselexpositie Historisch Hout. Negen kunstenaars exposeren unieke werken van hout. Beeldhouwwerken, meubels, objecten, papier, oloides en sieraden. Met verschillende demonstraties.

In de wisselexpositie werken negen houtkunstenaars samen: meubelmakers, beeldhouwers, makers van objecten en sieraden. De verbindende factor is hout. De expositie laat de diversiteit van hout zien. Alle kunstenaars werken met oud, gerecycled, gereclaimed, lokaal of duurzaam hout.

Deze wisselexpositie is gratis te zien op het Platform en in de Foyer van Castellum Hoge Woerd van 21 februari t/m 15 april 2020. Doe ook mee met workshops gegeven door de verschillende exposanten! Als deelnemer leer je verschillende houttechnieken en -toepassingen kennen. Hou daarvoor onze activiteitenkalender in de gaten.

Openingstijden: di t/m zo van 10.00-17.00 uur (maandag gesloten).

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Nieuws

Update coronavirus

Onze stadsboerderijen en stadstuinen zijn tot tenminste 15 maart gesloten voor publiek. De speeltuinen op Griftsteede en Eilandsteede blijven wel open.

Lees verder »
Nieuws

Het tuinseizoen gaat van start!

De tuinen zijn er klaar voor. Op diverse Stadstuinen kun je binnenkort terecht om samen te moestuinieren. Wil je graag tuinieren in de stad, maar heb je zelf geen tuin of tuinier je liever samen dan alleen? Moestuinier dan met ons mee!

Lees verder »