Blijf op de hoogte!

Minicursus Tuinvogeltelling voor dummies

Heb jij altijd al ’s mee willen doen met de Tuinvogeltelling, maar twijfel je over je vogelkennis of over de spelregels? Doe mee met onze minicursus!

Heb jij altijd al ’s mee willen doen met de Tuinvogeltelling, maar twijfel je over je vogelkennis of over de spelregels? Wij organiseren dit jaar speciale informatieavonden, zodat jij straks helemaal klaar bent voor de Nationale Tuinvogeltelling en jouw tuinvogels op de kaart kunt zetten op 24, 25 en 26 januari 2020.

Op verschillende van onze stadsboerderijen doe je mee aan de minicursus Tuinvogeltelling voor dummies. In één avond stomen we je klaar voor de Tuinvogeltelling.

Je leert:

  • De top 15 van meest voorkomende tuinvogels te herkennen. Met handige ezelsbruggetjes, tips & trucs.
  • De spelregels van de Nationale Tuinvogeltelling: hoe voorkom je dat je een vogel dubbel telt? Hoe lang moet je tellen? Wanneer moet je tellen? Waar moet je tellen?

En antwoord op al je andere vragen over de Tuinvogeltelling.

Wanneer zijn de minicursussen?

Bekijk hieronder wanneer we bij jou in de buurt een minicursus geven.

Steede Hoge Woerd        Donderdag 9 & donderdag 16 januari
Stadstuin Klopvaart        Woensdag 15 januari
Koppelsteede                    Donderdag 23 januari

Tentoonstelling op Griftsteede

In de hal van Griftsteede is vanaf 20 januari een tentoonstelling over de Top 10 Utrechtse Tuinvogels, met de vogelgeluiden en leuke weetjes. Op zondag 26 januari komen jong en oud vogelversnaperingen maken en meedoen aan de vogelquiz.
Houd voor meer info de activiteitenpagina in de gaten.

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten