Blijf op de hoogte!

Verkoop vleesproducten

In de boerderijwinkels op onze stadsboerderijen zijn regelmatig vleesproducten te koop van onze dieren.

Op onze stadsboerderijen laten we zien hoe we in Nederland op verantwoorde wijze dieren kunnen houden, als huisdier, maar ook voor vleesconsumptie. Wij houden onze dieren op kleinschalige wijze, met aandacht voor de waardigheid van het leven en het dierenwelzijn. Ze hebben een goed leven, gaan elke dag naar buiten en krijgen vers hooi en stro in de stallen. We laten, ‘van bron tot bord’, zien hoe onze dieren leven, goed worden verzorgd en ook geconsumeerd worden. We werken hiervoor onder andere samen met Buitengewone Varkens.

 

Voor de slacht werken we samen met een kleinschalige slachterij waarvan we weten dat de slacht en vleesverwerking op een verantwoorde wijze plaatsvindt. Wil je meer weten over onze vleesproducten? Kijk dan op deze pagina, waar we meer achtergrondinformatie geven over dit onderwerp.


Het aanbod
Momenteel verkopen we op Stadsboerderij Griftsteede en Stadsboerderij Koppelsteede vleesproducten. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan gerookt buikspek, rollade, filetlappen, hamburgers, hamlappen, varkenshaas, saucijs en worst. Per locatie verschilt het aanbod.

 

Deel dit bericht :

Gerelateerde berichten